Lintopdrachten overslaan
Verdergaan naar hoofdinhoud
Omhoog
Aanmelden
 • De Wegwijzer
  Bunschoterweg 2a
  6711 CJ Ede
  T 0318 - 65 47 43
  info@wegwijzer-ede.nl
   
  Wij bieden speciaal onderwijs aan kinderen die extra ondersteuning nodig hebben vanwege een verstandelijke of meervoudige beperking. We zien hun mogelijkheden en gaan onvoorwaardelijk voor hun ontwikkeling.

De laatste schoolweken van het schooljaar

 • De laatste weken van het schooljaar 2015-2016 zijn in gegaan.
Vlak voor de meivakantie werden de projectweken afgesloten met een grandioze circusvoorstelling in de grote zaal van De Schuilplaats. Een volle zaal ouders, familie en vrienden heeft kunnen genieten van onze circusartiesten, die met hun spectaculaire acts hun talenten aan ons lieten zien.

De Koningsspelen volgden vrij snel en ook dit jaar werd het volop gezelligheid met de uitgezette spelen. Ook liepen we met een groep leerlingen de avond-4-daagse. En ieder haalde op de slotavond zijn/haar medaille. Een geweldige sportieve prestatie. Ouders en vrijwilligers die meeliepen: enorm bedankt!

De bovenbouw groepen namen onlangs deel aan het regionale voetbaltoernooi. En met een prachtig resultaat, want onze voetbalhelden bereikten de finale! Het werd reuze spannend, want de beslissing moest komen uit te nemen strafschoppen. We miste er net één, waardoor de eindoverwinning naar de tegenstander ging. Jammer, maar niet minder knap van onze voetbal talenten. Trots kwamen ze met de "tweede plaats"-beker terug op school!

De laatste periode van het schooljaar zal in het teken staan van afsluiten en voorbereiden op het nieuwe jaar. De schoolverlaters gaan zich voorbereiden op hun afscheid. Het jaarlijks terugkerend schoolreisje komt er nog aan en op 21 en 23 juni a.s. staan voor u als ouder(s)/verzorger(s) de handelingsplan gesprekken gepland. De nieuwe groepsindelingen voor het nieuwe schooljaar worden opgesteld en nieuwe planningen worden gemaakt. Wij houden u op de hoogte van alle ontwikkelingen.

Vriendelijke groet,

Chris Adriaansen
directeur

Column

:

Help (nieuw venster)