Lintopdrachten overslaan
Verdergaan naar hoofdinhoud
Omhoog
Aanmelden
 • De Wegwijzer
  Bunschoterweg 2a
  6711 CJ Ede
  T 0318 - 65 47 43
  info@wegwijzer-ede.nl
   
  Wij bieden speciaal onderwijs aan kinderen die extra ondersteuning nodig hebben vanwege een verstandelijke of meervoudige beperking. We zien hun mogelijkheden en gaan onvoorwaardelijk voor hun ontwikkeling.

Einde 2014

 • Het kalenderjaar 2014 ligt achter ons. Een jaar met volop nieuwe uitdagingen en ontwikkelingen waar medewerkers, ouders/verzorgers en vrijwilligers van De Wegwijzer met grote inzet en enthousiasme invulling aan hebben gegeven.

​Ik denk daarbij aan de start van onze onderwijs-zorg groep “Kansrijk” op het terrein van De Hartenberg in Wekerom. Een passende locatie met prima voorzieningen die passen bij de behoeften van deze leerlingen.

Ik denk ook aan de doorlopende activiteiten binnen de school; waarbij de talenten wat ieder kind in zich heeft zo optimaal mogelijk benut worden. Steeds nieuwe plannen maken en  nieuwe wegen inslaan om ons onderwijs voor onze kinderen te optimaliseren.

Ik wil allen die zich hiervoor het afgelopen jaar sterk hebben gemaakt; ouders/verzorgers, teamleden, OR, MR, hulpouders en vrijwilligers enorm bedanken.


Chris Adriaansen,                                                                               
directeur

Column

:

Help (nieuw venster)