Lintopdrachten overslaan
Verdergaan naar hoofdinhoud
Omhoog
Aanmelden
 • De Wegwijzer
  Bunschoterweg 2a
  6711 CJ Ede
  T 0318 - 65 47 43
  info@wegwijzer-ede.nl
   
  Wij bieden speciaal onderwijs aan kinderen die extra ondersteuning nodig hebben vanwege een verstandelijke of meervoudige beperking. We zien hun mogelijkheden en gaan onvoorwaardelijk voor hun ontwikkeling.

Einde schooljaar

 • Het eind van het schooljaar betekent zomer en grote vakantie. Even afstand nemen van het dagelijkse gebeuren. 6 Weken niet naar school en misschien wel op vakantie gaan.
 
Een tijd van uitrusten en niets moeten. Doen waar je zin in hebt en plezier maken. Thuis of ergens anders, dat maakt niet uit. In ieder geval tijd om op adem te komen na alle drukke gebeurtenissen van de afgelopen maanden.
Het eind van het schooljaar betekent ook afscheid nemen van onze schoolverlaters. Babette, Beyzanur, Bettine, Bilal, Demi, Silvana, Serena, Evelien en Sharona gaan een nieuwe start maken op het VSO. Damian van Oostenrijk uit groep Otje gaat verhuizen naar Arnhem en hij maakt daarbij de overstap naar de SBO-school. Wij wensen al deze leerlingen veel succes toe op de nieuwe school en bedanken hun ouders/verzorgers voor hun medewerking  en vertrouwen.
De afgelopen periode stond bol van bruisende activiteiten. 7 Juni werd er in Zeist door  de bovenbouw gevoetbald op het voetbaltoernooi. En natuurlijk werden daar traditiegetrouw weer prijzen binnen gehaald. Het schoolkamp voor leerlingen uit de groepen Krullevaar, Minoes, Floddertje en Beestenboel werd een geweldige belevenis! Het weer werkte mee (het was droog precies op de momenten van de geplande buitenactiviteiten!) en de play-back show op de donderdagavond was onvergetelijk. Wat een talenten hebben wij op De Wegwijzer!
Ondertussen zijn wij reeds gestart met de voorbereidingen voor het volgend schooljaar. In het kader van Passend Onderwijs gaan wij na de zomervakantie nieuwe samenwerkingsvormen aan. Met SBO school De Vogelhorst is dit het afgelopen schooljaar succesvol verlopen. Na de zomervakantie starten we de samenwerking met SBO school De Dijk in Wageningen en met de Ambulante Begeleidingsdienst die werkzaam is in het basisonderwijs in deze regio. Ellen Oostenrijk, leerkracht en leerlijncoördinator van onze school zal voor 2 dagen per week haar expertise in gaan zetten bij deze nieuwe samenwerkingspartners. Tijdens de handelingsplan ouderavonden bent u als ouder(s), verzorger(s) geïnformeerd over de ontwikkelingen van uw zoon/dochter. De nieuwe groepen zijn ingedeeld en dinsdag 9 juli j.l. mochten de leerlingen kennis maken met elkaar en met de juffen/meester in hun nieuwe groep.
Hierbij wil ik iedereen bedanken die dit jaar op welke wijze dan ook een bijdrage heeft geleverd aan onze school en wens ik iedereen een fijne, zonnige en welverdiende vakantie!
                                                                                                              Met vriendelijke groet,
                                                                                                              Chris Adriaansen, directeur

Column

:

Help (nieuw venster)