Lintopdrachten overslaan
Verdergaan naar hoofdinhoud
Omhoog
Aanmelden
 • De Wegwijzer
  Bunschoterweg 2a
  6711 CJ Ede
  T 0318 - 65 47 43
  info@wegwijzer-ede.nl
   
  Wij bieden speciaal onderwijs aan kinderen die extra ondersteuning nodig hebben vanwege een verstandelijke of meervoudige beperking. We zien hun mogelijkheden en gaan onvoorwaardelijk voor hun ontwikkeling.

Herfst

 • November 2016. Buiten is het mistig, de nachttemperaturen liggen al rond het vriespunt en de eerste strooiwagens zijn vanmorgen de weg op gegaan.

​Het is al vroeg donker en de periode van gezelligheid binnenshuis is aangebroken. Dat geldt ook voor De Wegwijzer. Er vinden tal van herfstactiviteiten plaats in de groepen en ook de komst van Sinterklaas brengt ons in de juiste sfeer.

De eerste maanden van het nieuwe schooljaar liggen alweer achter ons, met als hoogtepunt de viering van het 10 jarig bestaan van De Wegwijzer 13 oktober j.l.. We kunnen terug kijken op een geweldig feest met tal van activiteiten voor de kinderen en met als hoogtepunten de onthulling van het door de leerlingen gemaakte kunstwerk en de presentatie van de Lipdub. Dank aan iedereen die meegeholpen heeft om deze dag tot een onvergetelijke dag te maken.
 
Inmiddels kijken we ook weer vooruit: de voorbereidingen voor het nieuwe kalenderjaar worden getroffen met als belangrijk aandachtspunt de ouderraadpleging betreffende het voorstel tot aanpassing van de lestijden in het volgend schooljaar. U heeft als ouder(s)/verzorger(s) hiervoor eerder de benodigde informatie toegestuurd gekregen. Om uw antwoorden goed te kunnen verwerken hierbij nogmaals het vriendelijke verzoek om de vragenlijst voor vrijdag 9 december a.s. te retourneren aan school.
 
Terug naar de dag van vandaag. Groep Madelief komt net weer terug van een frisse herfstwandeling; dikke jassen, sjaals, handschoenen en rode wangen! Trots laten ze mij de gevonden bladeren en andere herfst spullen zien. Tien minuten later kondigt zich de terugkeer aan van groep Lavendel. Met groot enthousiasme worden de medailles getoond, zojuist behaald bij de regionale zwemwedstrijden. De Wegwijzer, dé plek voor onze leerlingen om zich verder te kunnen ontplooien en ontwikkelen!
 
Chris Adriaansen
 
Directeur

Column

:

Help (nieuw venster)