Lintopdrachten overslaan
Verdergaan naar hoofdinhoud
Omhoog
Aanmelden
 • De Wegwijzer
  Bunschoterweg 2a
  6711 CJ Ede
  T 0318 - 65 47 43
  info@wegwijzer-ede.nl
   
  Wij bieden speciaal onderwijs aan kinderen die extra ondersteuning nodig hebben vanwege een verstandelijke of meervoudige beperking. We zien hun mogelijkheden en gaan onvoorwaardelijk voor hun ontwikkeling.

Het nieuwe schooljaar is begonnen

 • De zomervakantie ligt achter ons en het nieuwe schooljaar is begonnen!
Ik hoop dat u allen terug kunt kijken op een aantal fijne vakantieweken.
Inmiddels zijn wij op maandag 22 augustus weer begonnen aan het nieuwe schooljaar en mochten wij alle kinderen en hun ouders/verzorgers weer welkom heten. Daarbij een speciaal welkom aan onze nieuwe leerlingen. Wij hopen dat zij een fijne schooltijd mogen doormaken op De Wegwijzer.
Ook mochten wij een aantal nieuwe medewerkers verwelkomen:  Juffr. Marlou van Omme is de nieuwe juf voor groep Madelief en groep Pioen. Daarnaast is juffr. Inge Jansen nieuw in groep Pioen en juffr. Esther Jansen in groep Madelief. Juffr. Marry van der Wielen  is nieuw gestart in groep Roos. Na eerder werkzaam te zijn geweest op De Wegwijzer is juffr. Noortje Buijs weer teruggekeerd en neemt  groep Boterbloem voor haar rekening. Wij wensen deze nieuwe collega’s veel succes en een fijne tijd toe op De Wegwijzer. Elders op deze website vindt u een overzicht van de verdeling van het overige personeel over de groepen.
De goede lezer heeft het wellicht al opgemerkt: vooruitlopend op de viering van het 10 jarig bestaan van de school zijn de namen van de groepen veranderd. Donderdag 13 oktober a.s. staat dit 10-jarig feest te gebeuren. Wij houden u op de hoogte!
Ik wens alle kinderen, ouders/verzorgers en medewerkers van De Wegwijzer een goed en leerzaam nieuw schooljaar toe.
 
Chris Adriaansen
directeur

Column

:

Help (nieuw venster)