Lintopdrachten overslaan
Verdergaan naar hoofdinhoud
Omhoog
Aanmelden
 • De Wegwijzer
  Bunschoterweg 2a
  6711 CJ Ede
  T 0318 - 65 47 43
  info@wegwijzer-ede.nl
   
  Wij bieden speciaal onderwijs aan kinderen die extra ondersteuning nodig hebben vanwege een verstandelijke of meervoudige beperking. We zien hun mogelijkheden en gaan onvoorwaardelijk voor hun ontwikkeling.

Lente 2017

 • Het voorjaar kondigde zich al vroeg aan: al 2 weken prachtig weer en temperaturen die ver boven het gemiddelde liggen voor deze tijd van het jaar!
De zon schijnt en de krokussen en narcissen staan in volle bloei. Het brengt een heleboel vrolijkheid, ook binnen De Wegwijzer. Enthousiasme en veel lachende gezichten bij zowel kinderen als personeel. Dat zagen we tijdens de projectweken die afgelopen donderdag 30 maart met een geweldige presentatieavond werden afgesloten. Het was één beestenboel! Prachtige werkstukken en presentaties gebaseerd op het thema “dieren”. En dat niet alleen: ook levende dieren waren aanwezig, van lieve knuffel honden tot indrukwekkende vogelspinnen en slangen! Tijdens de hieraan voorafgaande weken werden bezoeken aan dierentuin en dierenwinkel afgelegd en was er op school een spectaculaire kennismaking met roofvogels. Al spelend, lezend, vertellend en zelf ontdekkend is er weer veel geleerd! U leest er meer over verderop in deze nieuwsbrief.
En zo kijken we ook weer uit naar de volgende activiteiten die gepland staan voor deze tweede helft van het schooljaar: de Paasviering 12 april a.s.  gevolgd door de Koningsspelen op 21 april en voor de bovenbouw het schoolkamp in mei.
De Wegwijzer, een school die bruist van de activiteiten. Maar ook een school waar veel geleerd en ontwikkeld wordt met als doel het beste uit ieder kind te halen. Het rapport van een visitatiecommissie van ons Samenwerkingsverband Rijn & Gelderse Vallei deed daar naar aanleiding van een onderzoek in maart verslag van: “De Wegwijzer is een school, waar de leerlingen echt gezien worden. De sfeer in de school is prettig en kinderen worden op een respectvolle manier aangesproken en begeleid en de kwaliteitszorg is op orde”.
Ik wens u alvast goede en fijne Paasdagen toe en een zonnige voortzetting van dit mooie voorjaar
Chris Adriaansen
directeur

Column

:

Help (nieuw venster)