Lintopdrachten overslaan
Verdergaan naar hoofdinhoud
Omhoog
Aanmelden
 • De Wegwijzer
  Bunschoterweg 2a
  6711 CJ Ede
  T 0318 - 65 47 43
  info@wegwijzer-ede.nl
   
  Wij bieden speciaal onderwijs aan kinderen die extra ondersteuning nodig hebben vanwege een verstandelijke of meervoudige beperking. We zien hun mogelijkheden en gaan onvoorwaardelijk voor hun ontwikkeling.

Berichten

 • Van de gemeente Ede ontvingen wij dit bericht: “De Koningsspelen zijn geweest en ons land heeft een nieuwe koning. Welke school uit Gelderland mag het koninklijk paar ontmoeten tijdens het bezoek aan onze provincie?
 
Omdat De Wegwijzer op unieke wijze invulling heeft gegeven aan de Koningsspelen heeft de burgemeester van Ede gekozen voor  De Wegwijzer. Deze school wordt namens de gemeente Ede voorgedragen bij de provincie voor het bezoek van het koninklijk paar. ” Dat was een spannend bericht! Met heel veel enthousiasme en vooral  veel spelplezier hebben zowel leerlingen als personeel op vrijdag 26 april invulling gegeven aan deze spelen. Het vormde samen met de project afsluiting de avond ervoor het hoogtepunt van de projectweken met als thema “Prinsen en prinsessen”. Met de vele activiteiten werd er veel geleerd en beleefd! Op deze website vindt u een impressie van deze weken. Helaas viel voor het bezoek van het koninklijk paar de keuze van de provincie op een basisschool uit Heerde. Maar toch; we waren dicht bij en we hebben samen veel plezier beleefd. Iedereen bedankt daarvoor, zeker ook de mensen van de OR en andere vrijwilligers!
Meteen na de meivakantie vond de avond-4-daagse plaats. Zo’n 15 kinderen, velen vergezeld van hun ouder(s)/verzorger(s) vertegenwoordigden De Wegwijzer, onder aanvoering van meester Bouke. Ondanks de regen werd door iedereen elke dag weer  de 5 km volbracht; een fantastische prestatie!
Inmiddels zijn we de laatste weken van het schooljaar 2012-2013 in gegaan. Onze schoolverlaters gaan zich voorbereiden op hun afscheid en ook het schoolkamp en het jaarlijkse schoolreisje komen er aan. Voor u als ouder(s)/verzorger(s) staan de handelingsplangesprekken gepland voor 2 en 4 juli a.s..  Daarnaast bereiden we ons voor op het nieuwe schooljaar: de nieuwe groepen worden samengesteld en nieuwe planningen worden gemaakt. We houden u op de hoogte van de ontwikkelingen.
Chris Adriaansen
directeur

Column

:

Help (nieuw venster)