Lintopdrachten overslaan
Verdergaan naar hoofdinhoud
Omhoog
Aanmelden
 • De Wegwijzer
  Bunschoterweg 2a
  6711 CJ Ede
  T 0318 - 65 47 43
  info@wegwijzer-ede.nl
   
  Wij bieden speciaal onderwijs aan kinderen die extra ondersteuning nodig hebben vanwege een verstandelijke of meervoudige beperking. We zien hun mogelijkheden en gaan onvoorwaardelijk voor hun ontwikkeling.

Nieuws uit de observatiepost

 • Nieuws uit de observatiepost. Observatiepost?? Zult u denken…… Ik stel mij aan u voor; ik ben Ingrid Tollenaar, op maandag en dinsdag de intern begeleider van de school en op donderdag en vrijdag leerkracht van groep Waterlelie.

Ik stel mij aan u voor; ik ben Ingrid Tollenaar, op maandag en dinsdag de intern begeleider van de school en op donderdag en vrijdag leerkracht van groep Waterlelie.  

Vanwaar die ‘observatiepost’? Ik leg het u uit. Het kantoor van mij en orthopedagoog Ilona bevindt zich op de eerst verdieping met uitzicht op het plein. U zult begrijpen dat er van daaruit heel veel te zien is. Daarvan wil ik deelgenoot maken. Deze keer richt ik mij op het speelplezier in de winter 


Winter
 

Heel Nederland is van slag; ellenlange files, mensen werken thuis of rijden glibberend naar hun  werk. Op De Wegwijzer wordt er juist volop genoten van deze enkele centimeters sneeuw. De sleeën worden uit de schuur gehaald, sneeuwballen vliegen door de lucht en ik zie juffen rennen voor hun leven! Koude handen worden opgewarmd tussen de handen van de juf, mutsen worden verder over de oren getrokken en kinderen worden getroost die wat koude sneeuw over hun rug voelen glijden. Sneeuwpret op De Wegwijzer! En zelfs bij het allereerste dunne laagje sneeuw, wordt de sneeuw van de picknickbanken geschaafd en worden vooral de juffen belaagd met kleine handjes sneeuw. Nu moet ik eerlijk zeggen dat de juffen over het algemeen goed voorbereid zijn op deze actie…..  

Op het moment dat u de Nieuwsbrief onder ogen krijgt, zit ik te genieten van het speelplezier van ons nieuwe speeltoestel. Het heeft even moeten duren, maar er is weer een nieuwe uitdaging bij!  

 

Met vriendelijke groet, 

Ingrid Tollenaar ​

Column

:

Help (nieuw venster)