Lintopdrachten overslaan
Verdergaan naar hoofdinhoud
Omhoog
Aanmelden
 • De Wegwijzer
  Bunschoterweg 2a
  6711 CJ Ede
  T 0318 - 65 47 43
  info@wegwijzer-ede.nl
   
  Wij bieden speciaal onderwijs aan kinderen die extra ondersteuning nodig hebben vanwege een verstandelijke of meervoudige beperking. We zien hun mogelijkheden en gaan onvoorwaardelijk voor hun ontwikkeling.

Talententent

 • Vrolijke circusmuziek uit groep Jip. Een clown op de gang. Jongleurs aan het oefenen in de speelzaal. (Knuffel-)beren en tijgers in de trappenhal. De Wegwijzer is omgedoopt tot “Talententent” waar het circus is neergestreken!
Vrolijke circusmuziek uit groep Jip. Een clown op de gang. Jongleurs aan het oefenen in de speelzaal. (Knuffel-)beren en tijgers in de trappenhal. De Wegwijzer is omgedoopt tot “Talententent” waar het circus is neergestreken! De projectweken zijn van start gegaan en het is een drukte van belang. Er wordt een heleboel geleerd over het circus en het circusleven. Vol overgave wordt er onder leiding van echte circusartiesten van Circus Stoffel geoefend en getraind. Dit alles zal leiden tot een grandioze circusvoorstelling met spectaculaire acts tijdens de slotavond van het project op donderdag 14 april in De Schuilplaats te Ede. Aanvang: 18.30u.. Komt allen!!!
“Talententent”! Een treffender naam voor De Wegwijzer had men niet kunnen bedenken. Ik schreef het op deze plaats al eerder in de nieuwsbrief van februari: De Wegwijzer kent alleen maar unieke kinderen met unieke talenten! Dat merk je ook weer gedurende deze projectweken. Elk kind is wel ergens goed in en is trots op zijn/haar prestatie. En dat raakt meteen de kern van ons onderwijs: aansluiten bij die talenten en ieder daarin verder laten groeien. Een mooie opdracht om daar samen met de ouder(s)/verzorger(s) inhoud aan te geven. “Samen laten we elk kind groeien ………..”
En De Wegwijzer kent ook unieke ouders! Dennis van Middendorp, stiefvader van Jesse uit groep Petteflet, schreef een kinderboek. Hij verzon verhaaltjes voor zijn kinderen voor het slapen gaan en besloot die verhaaltjes op te schrijven. Tijdens de boekpresentatie 2 april j.l. in Otterlo mochten wij het eerste exemplaar van “Toekie en Miezemuis” in ontvangst nemen. U leest er meer over in onze nieuwsbrief en op de website.
“Meester Chris; kom je even kijken…… . We oefenen zo onze clownsact en ik kan jongleren met bordjes op een stok!” Aan enthousiasme geen gebrek, het zijn geweldige weken, deze projectweken!

Column

:

Help (nieuw venster)