Lintopdrachten overslaan
Verdergaan naar hoofdinhoud
Omhoog
Aanmelden
 • De Wegwijzer
  Bunschoterweg 2a
  6711 CJ Ede
  T 0318 - 65 47 43
  info@wegwijzer-ede.nl
   
  Wij bieden speciaal onderwijs aan kinderen die extra ondersteuning nodig hebben vanwege een verstandelijke of meervoudige beperking. We zien hun mogelijkheden en gaan onvoorwaardelijk voor hun ontwikkeling.

Vakantie!

 • Zomervakantie! Laat de zon maar komen, want vrijdag 10 juli begint de zomervakantie. Om 12.00u. zwaaien we de kinderen uit en gaan we allemaal genieten van hopelijk 6 fraaie vakantieweken.
En dat hebben we dubbel en dwars verdiend, want ook deze laatste schoolweken werd er weer hard gewerkt en mochten we samen weer genieten van een aantal hoogtepunten. Meteen na de meivakantie liepen onze sportieve wandelaars de avond-4-daagse. Een geweldige prestatie die bekroond werd met een welverdiende medaille. In de laatste week van mei gingen de groepen Krullevaar,  Minoes, Floddertje en Beestenboel op schoolkamp. Het werden 3 dagen om nooit meer te vergeten: we leerden van alles over de  Middeleeuwen en we sloten het kamp af met een spetterende bonte avond gevuld met diverse optredens en een disco tot slot.  16 Juni gingen de overige groepen op schoolreis naar verschillende binnen- en buitenspeeltuinen. En tussendoor werd er in de groepen ook nog gewoon doorgewerkt aan het lesprogramma.
Donderdag 9 juli namen we afscheid van onze schoolverlaters. Ramon, Debbie, Tommy, Femke, Erica, Sannah, Jade, Melanie, Joris, Tessa, Milan, Bart, Justin, Joran, Luca, Cindy, Naomi, Rosalie en Obaidah starten na de vakantie op De Toekomst. Chimène gaat naar VSO “Op Jouw Manier”.  Bjorn gaat naar De Meerwaarde in Barneveld en Jan naar het Pantarijn in Wageningen. Ruben start na de vakantie op De Blink in Veenendaal.  Joel gaat verhuizen en gaat naar de Ericaschool in Schiedam. Wij wensen jullie veel succes toe op jullie nieuwe school! En alle schoolverlaters: enorm bedankt voor de geweldige musical die jullie hebben opgevoerd; alle aanwezigen hebben ervan genoten!
Met het vertrek van Debbie en Rosalie naar het VSO verliezen we 2 betrokken ouders die zich vele jaren hebben ingezet voor de school en onze leerlingen. Tyra Kuayin als MR-lid en Sandra de Koning als voorzitster van de OR. Eerder dit jaar namen we al afscheid van OR-lid Tamara Storm. Dank voor jullie inzet en betrokkenheid!
In de meivakantie kregen we het trieste bericht dat onze leerling Damiën Wichards uit groep Jip plotseling was overleden. Op 21 mei namen we afscheid van hem. Damiën; jouw plekje op school blijft leeg, maar wij zullen jou nooit vergeten!
Twee teamleden van De Wegwijzer gaan voor een nieuwe uitdaging : juffr. Pauline Brouwer gaat na de zomervakantie werken op De Toekomst en juffr. Ellen Oostenrijk krijgt een nieuwe functie binnen het Samenwerkingsverband. Beide personeelsleden zijn vele jaren aan De Wegwijzer verbonden geweest en wij zullen hun inzet en expertise zeker gaan missen. Veel succes en dank voor alles!
Tot slot ook een woord van dank aan al die andere ouders en vrijwilligers die ons het afgelopen jaar hebben bijgestaan. Dat geldt eveneens voor alle medewerkers en zeker ook voor alle kinderen: samen hebben we er weer een geweldig schooljaar van gemaakt!
 
Een fijne zomervakantie toegewenst!
                                                                                             
Chris Adriaansen, directeur

Column

:

Help (nieuw venster)