Lintopdrachten overslaan
Verdergaan naar hoofdinhoud
Omhoog
Aanmelden
 • De Wegwijzer
  Bunschoterweg 2a
  6711 CJ Ede
  T 0318 - 65 47 43
  info@wegwijzer-ede.nl
   
  Wij bieden speciaal onderwijs aan kinderen die extra ondersteuning nodig hebben vanwege een verstandelijke of meervoudige beperking. We zien hun mogelijkheden en gaan onvoorwaardelijk voor hun ontwikkeling.

Zomervakantie

 • We wensen alle leerlingen een fijne vakantie toe en zien jullie graag terug op maandag 21 Augustus. Lees de zomerschoolkrant.

En die vakantie is dik verdiend, want deze laatste schoolweken is er weer hard gewerkt en konden we genieten van een aantal bijzondere activiteiten. 16 Juni gingen we op schoolreisje naar De Spelerij en Ballorig, waar iedereen veel plezier beleefde.
21 en 23 Juni vonden de handelingsplan ouderavonden plaats, waarbij u als ouder(s)/verzorger(s) samen met de groepsleiding  terug kon kijken op de doorgemaakte ontwikkelingen van uw kind en vooruit kon kijken naar de volgende periode. Een belangrijk moment, want “samen willen wij uw kind laten groeien” en een goed contact met de ouders/verzorgers is daarbij onontbeerlijk.
De nieuwe groepen voor het volgend schooljaar zijn ingedeeld en donderdag 30 juni j.l. konden de leerlingen kennis maken met elkaar en met de juffen in hun nieuwe groep.
Donderdag 7 juli namen we afscheid van onze schoolverlaters. Eren-Cem, Twan, Mohammed, Sureya, Danysjha, Luuk, Jordy, Luke, Jauc en Leyla starten na de vakantie op De Toekomst. Dennis, Stefan en Ricardo gaan naar De Meerwaarde in Barneveld. Met een fantastische musical, De Spetter Show, namen zij afscheid van De Wegwijzer. Wij wensen jullie veel succes toe op jullie nieuwe school!
Ook een aantal collega’s nam afscheid van De Wegwijzer: Juffr. Diana Huurnink verruilt na 16 jaar De Wegwijzer (voorheen Kon. Emmaschool) voor Het Kroonpad in haar woonplaats Apeldoorn. Juffr. Greta Slobbe gaat na 17 jaar Emmaschool/De Wegwijzer een nieuwe uitdaging aan: zij gaat werken voor het Samenwerkingsverband Passend Onderwijs. Juffr. Diana van Dijk van Kansrijk gaat werken in Arnhem bij Lichtenbeek en voor juffr. Conra Tijink komt er een einde aan haar detacheringsperiode; zij gaat met mooie ervaringen uit groep Otje terug naar haar school Lichtenbeek te Arnhem. En tot slot onze gym-meester Remco Baron: hij krijgt een vaste baan bij Het Vester College in Ede. Allen dank voor jullie betrokkenheid en inzet! Met het vertrek van deze collega’s ontstaan een aantal vacatures, die wij inmiddels nagenoeg allemaal met nieuwe ervaren mensen in hebben kunnen vullen. Na de zomervakantie informeren wij u nader.
Een succesvol schooljaar ligt achter ons. Succesvol; mede dankzij de hulp van velen die zich betrokken voelen bij onze kinderen en De Wegwijzer. Een woord van oprechte dank is daarbij op zijn plaats! Vol vertrouwen kijken we uit naar het nieuwe schooljaar; maar eerst: vakantie.
Iedereen een fijne en zonnige zomervakantie toegewenst!
Chris Adriaansen,
directeur

Column

:

Help (nieuw venster)