Lintopdrachten overslaan
Verdergaan naar hoofdinhoud
Omhoog
Aanmelden
 • De Wegwijzer
  Bunschoterweg 2a
  6711 CJ Ede
  T 0318 - 65 47 43
  info@wegwijzer-ede.nl
   
  Wij bieden speciaal onderwijs aan kinderen die extra ondersteuning nodig hebben vanwege een verstandelijke of meervoudige beperking. We zien hun mogelijkheden en gaan onvoorwaardelijk voor hun ontwikkeling.

Afsluiting waterproject

 • Er is de afgelopen weken volop gewerkt aan het waterproject. Er werd veel geknutseld, er waren excursies en de klassen werden allemaal versierd met bv. visnetten, vissen, luchtbedden en nog veel meer attributen.

Sommige klassen zijn naar dierenspeciaalzaak 'Het Guppie' geweest om naar de vissen te kijken. Dit maakte grote indruk op de kinderen. 

Andere klassen bekeken de vissen op de markt. Ook zijn er klassen met hun schepnet naar de sloot geweest om te ontdekken wat er allemaal in de sloot leeft.

Er is ook een autowasdag georganiseerd. De auto's van het personeel werden grondig gewassen op het schoolplein door de leerlingen. De opbrengst hiervan gaat naar de Cliniclowns.
 
Dhr. Piet Kroon heeft de school nog bezocht met een eend. De kinderen mochten hem vasthouden als ze dat wilden en durfden. Zo werd er in elke klas op verschillende manieren aandacht besteed aan het project 'water'.
 
Het project is donderdag afgesloten met een gezellige avond voor alle leerlingen en hun ouders. Onder het genot van een kopje koffie en wat lekkers konden zij in alle klassen de gemaakte knutselwerkjes bekijken en bv. een mooie diashow van alle activiteiten.
 
Er was ook een rad van fortuin waarbij leuke prijzen gewonnen konden worden. Verschillende leerlingen gingen met een goudvis naar huis.
 
We willen de projectgroep hartelijk danken voor hun inzet!

Nieuws

:

Help (nieuw venster)