Lintopdrachten overslaan
Verdergaan naar hoofdinhoud
Omhoog
Aanmelden
 • De Wegwijzer
  Bunschoterweg 2a
  6711 CJ Ede
  T 0318 - 65 47 43
  info@wegwijzer-ede.nl
   
  Wij bieden speciaal onderwijs aan kinderen die extra ondersteuning nodig hebben vanwege een verstandelijke of meervoudige beperking. We zien hun mogelijkheden en gaan onvoorwaardelijk voor hun ontwikkeling.

Afsluiting project 'Prinssen en prinsessen'

 • Op donderdag 25 april 2013 vond de afsluiting van het project 'Prinssen en prinsessen' plaats. Hierbij aanwezig waren twee heel speciale gasten: Heidekoningin 'Calluna' en Heideprinses 'Erica'!

Het project heeft bijna 4 weken geduurd en stond in het teken van de aankomende troonswisseling. 

Er is in deze periode van alles gebeurd! Zo is er door meester Jeroen een echte troon gemaakt waar onze eigen koning Chris de Eerste op zat bij de opening van het project.
 
Er is heel veel geknutseld om zo de klassen en de school feestelijk te kunnen versieren. Daarnaast waren er nog speiciale activiteiten zoals paardrijden op het plein, een bezoek aan Paleis het Loo en een poppenkastvoorstelling.
 
Ook hebben de leerlingen per klas iets speciaals voor een ander gedaan zoals bv. een kaartje sturen aan iemand die heel speciaal is voor een leerling. Als beloning voor deze activiteit hebben de leerlingen een speciaal vaantje gekregen. 
 
Toen was het dan zover! De afsluiting van het project op donderdagavond. Er waren veel leerlingen met hun ouders, opa's en oma's, tantes en ooms en verzorgers aanwezig.
 
Er was van alles te zien zoals onder andere een hele leuke poppenkastvoorstelling in groep Floddertje en een mooi beeldend verhaal in groep Minoes. In groep Beestenboel was o.a. een prachtige koninklijke tafel gedekt. In andere klassen waren heel veel prachtige knutsels te zien.
 
Heel bijzonder was ook het bezoek van de Edese Heidehoogheden: koninging Calluna en prinses Erica. Leuk feit was dat prinses Erica ooit op De Wegwijzer stage heeft gelopen. Iedereen wilde met hen op de foto!           

 

Nieuws

:

Help (nieuw venster)