Lintopdrachten overslaan
Verdergaan naar hoofdinhoud
Omhoog
Aanmelden
 • De Wegwijzer
  Bunschoterweg 2a
  6711 CJ Ede
  T 0318 - 65 47 43
  info@wegwijzer-ede.nl
   
  Wij bieden speciaal onderwijs aan kinderen die extra ondersteuning nodig hebben vanwege een verstandelijke of meervoudige beperking. We zien hun mogelijkheden en gaan onvoorwaardelijk voor hun ontwikkeling.

Avondvierdaagse

 • Van dinsdag 6 juni tm vrijdag 9 juni hebben wij met 9 leerlingen van de Wegwijzer de avondvierdaagse gelopen.
Van dinsdag 6 juni tm vrijdag 9 juni hebben wij met 9 leerlingen van de Wegwijzer de avondvierdaagse gelopen. Ook waren er een aantal broertjes en zusjes bij.
Voor sommige leerlingen was het de eerste keer, maar voor anderen zelfs al de 5e keer. oor sommige leerlingen was het de eerste keer, maar voor anderen zelfs al de 5e keer. 
Meester Bouke heeft op dinsdagavond en woensdagavond meegelopen. Helaas voor hem dinsdag in de stromende regen. Wat hadden ze een pech. Gelukkig had Juf Berna meer geluk op donderdag en vrijdag.
Vrijdag hadden we ook veel geluk dat we in het centrum precies achter de muziek aan mochten lopen. Dit tot grote vreugde van de kinderen.
Wat een topprestatie was het weer. 20 km. Hebben de kinderen in totaal gelopen. Dit werd bekroond met een mooie medaille en wat lekkers namens de OR.
We willen iedereen bedanken die ervoor heeft gezorgd dat deze activiteit een groot succes was. Ook de juffen en de OR op de rustplek in het bos. Zij zorgden voor drinken en wat lekkers, maar ook de vele ouders en broertjes en zusjes bedankt voor de gezellige avonden.
Op naar volgend jaar!


Meester Bouke en Juf Berna

Nieuws

:

Help (nieuw venster)