Lintopdrachten overslaan
Verdergaan naar hoofdinhoud
Omhoog
Aanmelden
 • De Wegwijzer
  Bunschoterweg 2a
  6711 CJ Ede
  T 0318 - 65 47 43
  info@wegwijzer-ede.nl
   
  Wij bieden speciaal onderwijs aan kinderen die extra ondersteuning nodig hebben vanwege een verstandelijke of meervoudige beperking. We zien hun mogelijkheden en gaan onvoorwaardelijk voor hun ontwikkeling.

Bent U een betrokken expert

 • De Onderwijsspecialisten is op zoek naar betrokken ouders voor de GMR (gemeenschappelijke medezeggenschapsraad) Bent U een betrokken expert?

Als ouder heeft u veel ervaring met de ontwikkeling van kinderen met een (meervoudige) beperking en/of stoornis, u bent expert op dat gebied. Daarbij bezit u ook persoonlijke of beroepsmatige kwaliteiten. Deze combinatie maakt u tot de expert waarnaar de gemeenschappelijke medezeggenschapsraad (gmr) van De Onderwijsspecialisten op zoek is. U kunt een waardevolle bijdrage leveren aan de belangenbehartiging van de 21 scholen van De Onderwijsspecialisten.

 
Wat kunt u doen?
Dat laten we graag aan u over. Samen zoeken we naar een rol die aansluit bij uw kwaliteiten. Staat u open voor een gesprek of wilt u meer weten? Neem dan vrijblijvend contact op met Peter van Heijgen (p.van.heijgen@ijsselhof.nl). Mocht u na het gesprek geïnteresseerd zijn, dan kunt u zich verkiesbaar stellen voor de oudergeleding in het najaar van 2016. Lees meer in de flyer.

Nieuws

:

Help (nieuw venster)