Lintopdrachten overslaan
Verdergaan naar hoofdinhoud
Omhoog
Aanmelden
 • De Wegwijzer
  Bunschoterweg 2a
  6711 CJ Ede
  T 0318 - 65 47 43
  info@wegwijzer-ede.nl
   
  Wij bieden speciaal onderwijs aan kinderen die extra ondersteuning nodig hebben vanwege een verstandelijke of meervoudige beperking. We zien hun mogelijkheden en gaan onvoorwaardelijk voor hun ontwikkeling.

Feest 10 jarig bestaan

 • Vandaag was het dan eindelijk zo ver: De Wegwijzer bestaat 10 jaar!
Reden om een feestelijke dag te vieren met alle kinderen. In de ochtend starten we de dag gezamenlijk met een feestelijk lied op het plein. Tot 14.00 uur waren er allerlei leuke dingen te doen voor de leerlingen zoals een grote stormbaan, een ritje met de huifkar, voorstelling van de Cliniclowns, ook was er een echte bioscoopzaal gemaakt, ruimte om te knutselen en gewoon ook lekker te spelen. Tussendoor werden alle kinderen getrakteerd op limonade en een eierkoek om zelf te versieren. Als lunch kwam er een echte frietkraam op het schoolplein!
Uiteraard ook nog een lekker ijsje als toetje om vervolgens nog een uurtje lekker te spelen.
Vanaf 14.15 uur waren ouders en andere genodigden van harte welkom, er werd een prachtig kunstwerk onthuld; door de kinderen gemaakt. Daarna kon iedereen de libdup zien die wij met elkaar gemaakt hadden. Vervolgens werden er buiten ook nog ballonnen opgelaten en was er voor iedereen een tompouce, koffie, thee, limonade en iets te snoepen.
We kijken als team trots en tevreden terug op een zeer geslaagde dag!

Nieuws

:

Help (nieuw venster)