Lintopdrachten overslaan
Verdergaan naar hoofdinhoud
Omhoog
Aanmelden
 • De Wegwijzer
  Bunschoterweg 2a
  6711 CJ Ede
  T 0318 - 65 47 43
  info@wegwijzer-ede.nl
   
  Wij bieden speciaal onderwijs aan kinderen die extra ondersteuning nodig hebben vanwege een verstandelijke of meervoudige beperking. We zien hun mogelijkheden en gaan onvoorwaardelijk voor hun ontwikkeling.

Kennismaken

 • ​Afgelopen week (14 t/m 18 januari) zijn leerlingen van groep 4 en 5 van de Paasbergschool bij groep Petteflet op bezoek geweest.
 
 
Beide scholen zijn in hetzelfde gebouw gevestigd en slechts twee deuren scheiden de scholen van elkaar. Des te meer reden om eens kennis met elkaar te maken!
 
Iedere dag van 11.00 tot 11.30 uur mochten er 5 leerlingen met een aantal leerlingen van groep Petteflet samen een activiteit uitvoeren.
 
De leerlingen hebben gespeeld met kapla, auto's, de trein, memory, gekookt met juf Pauline, gesnoezeld, een drama- en een muziekles bijgewoond. Het was leuk om te zien hoe makkelijk het allemaal ging, alsof de leerlingen allemaal in dezelfde klas zaten! 
 
Zowel de kinderen van de Paasbergschool als groep Petteflet vonden het een hele leuke ervaring. Zeker voor herhaling vatbaar!
 

Nieuws

:

Help (nieuw venster)