Lintopdrachten overslaan
Verdergaan naar hoofdinhoud
Omhoog
Aanmelden
 • De Wegwijzer
  Bunschoterweg 2a
  6711 CJ Ede
  T 0318 - 65 47 43
  info@wegwijzer-ede.nl
   
  Wij bieden speciaal onderwijs aan kinderen die extra ondersteuning nodig hebben vanwege een verstandelijke of meervoudige beperking. We zien hun mogelijkheden en gaan onvoorwaardelijk voor hun ontwikkeling.

Kinderboekenweek

 • Op woensdag 10 oktober hebben de groepen van De Wegwijzer een voorstelling gegeven. Het had allemaal te maken met het thema van de kinderboekenweek, 'Hallo Wereld'.
 
In de dagen hiervoor is er aandacht besteed aan de Kinderboekenweek. Er is onder andere voorgelezen, geknutseld en over verschillende landen gesproken.
Het was gezellig druk in de leer- speelruimte. De leerlingen van De Wegwijzer waren bij elkaar gekomen om aan elkaar te laten zien wat zij hadden voorbereid.  
 
Het was heel divers: Groep Beestenboel danste op het themalied 'Hallo Wereld', groep Floddertje had de (interne) schoolomgeving bekeken en opgeschreven wat ze allemaal hadden gezien en dit mochten de kinderen opnoemen. 
 
Groep Minoes voerde een prachtige chinese drakendans op. 
De kinderen van groep Otje deden een heel leuk dansje op het liedje 'Vijf vingers aan mijn lijf'. De wereld van deze hele jonge kinderen betreft nu nog grotendeels zichzelf en hun directe omgeving dus dit paste daar heel goed bij. 
 
Een leerling van groep Krullevaar las een heel mooi opstel voor en groep Pettflet deed een toneelstukje waarbij het verhaal (uit Afrika) van 'De haas en de olifant' werd vertelt.    
 
Ter afsluiting werd er nog even gedanst en toen ging iedereen weer naar de klas.  
 

Nieuws

:

Help (nieuw venster)