Lintopdrachten overslaan
Verdergaan naar hoofdinhoud
Omhoog
Aanmelden
 • De Wegwijzer
  Bunschoterweg 2a
  6711 CJ Ede
  T 0318 - 65 47 43
  info@wegwijzer-ede.nl
   
  Wij bieden speciaal onderwijs aan kinderen die extra ondersteuning nodig hebben vanwege een verstandelijke of meervoudige beperking. We zien hun mogelijkheden en gaan onvoorwaardelijk voor hun ontwikkeling.

Mee op weg

 • MEE op Weg wordt inmiddels door bijna alle MEE-organisaties in het land geboden om mensen met een beperking meer mogelijkheden te laten zien om zelfstandig deel te nemen aan het verkeer.
Wij willen een omslag van denken in het verkeer en vervoer te weeg brengen, zodat meer mensen niet ‘automatisch’ alleen maar denken aan speciaal vervoer.

MEE op Weg werkt samen met vrijwilligers, zoals een OV-maatje of een fietsmaatje. De OV-/Fietsmaatjes maken samen met een consulent van MEE een avonturenplan, dat past bij de deelnemer en het OV-/Fietsmaatje. Vervolgens gaat het OV-/Fietsmaatje samen met de deelnemer op reis/avontuur van A naar B.
Dit kan zijn met de bus, op de fiets of gewoon lopend.
 
MEE zoekt hierin de verbinding en samenwerking met verschillende partijen zoals gemeenten, ouders/verzorgers, zorgaanbieders, leerkrachten, chauffeurs en/of andere betrokkenen.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met MEE Veluwe (055) 526 92 00

Nieuws

:

Help (nieuw venster)