Lintopdrachten overslaan
Verdergaan naar hoofdinhoud
Omhoog
Aanmelden
 • De Wegwijzer
  Bunschoterweg 2a
  6711 CJ Ede
  T 0318 - 65 47 43
  info@wegwijzer-ede.nl
   
  Wij bieden speciaal onderwijs aan kinderen die extra ondersteuning nodig hebben vanwege een verstandelijke of meervoudige beperking. We zien hun mogelijkheden en gaan onvoorwaardelijk voor hun ontwikkeling.

Musical 'De spettershow!'

 • Het einde van schooljaar 2012 -2013 is bijna in zicht en iedereen kijkt al uit naar de zomervakantie. Helaas hoort hier ook het afscheid nemen van leerlingen bij........

Gelukkig laat De Wegwijzer dit niet zomaar passeren. Voor de leerlingen én de ouders wordt er altijd een groot afscheid georganiseerd, de laatste jaren in de vorm van een musical.

De titel van de musical was 'De spettershow!' wat al iets zegt van de leerlingen waar afscheid van werd genomen. Het betrof: Bilal, Bettine, Evelien, Silvana, Serena, Sharona en Demi. Zij gaan naar het VSO.

De musical bestond uit diverse elementen zoals: een slagwerk act, een modeshow, een dans, een spiegelact en er werd ook gezongen. Ook de teamleden lieten van zich horen in de vorm van een zang- en dans act.

Na het optreden was er een korte pauze en daarna begon het officiële gedeelte van de avond. De leerlingen mochten over de rode loper naar voren komen en daar nam onze directeur, Chris Adriaansen, officieel afscheid van hen en ontvingen zij hun certificaat. Daarna nam de ouderraad, in de persoon van Kees Hengstman ook nog afscheid.   

Als laatste onderdeel werd er door het team nog een afscheidslied gezongen. Daarna kon er nog worden nagepraat onder het genot van een drankje en ging iedereen weer op huis aan.

 

 

 

 

Nieuws

:

Help (nieuw venster)