Lintopdrachten overslaan
Verdergaan naar hoofdinhoud
Omhoog
Aanmelden
 • De Wegwijzer
  Bunschoterweg 2a
  6711 CJ Ede
  T 0318 - 65 47 43
  info@wegwijzer-ede.nl
   
  Wij bieden speciaal onderwijs aan kinderen die extra ondersteuning nodig hebben vanwege een verstandelijke of meervoudige beperking. We zien hun mogelijkheden en gaan onvoorwaardelijk voor hun ontwikkeling.

Nationaal Schoolontbijt 2013

 • Wij gaan samen ontbijten! We doen mee aan de 11e editie van Het Nationaal Schoolontbijt! Op woensdag 6 november mochten alle leerlingen naar school komen zonder thuis te hebben ontbeten. Want dat deden we met z'n allen op school.

Zo laten we samen zien hoe belangrijk het ontbijt is.
Een goed ontbijt blijft de beste start van de dag. Van maandag 4 tot en met vrijdag 8 november 2013 vond daarom de 11e editie van Het Nationaal Schoolontbijt plaats. Er gingen op 2.000 basisscholen in het hele land zo'n 400.000 kinderen samen ontbijten. Ook op de Wegwijzer. We maakten hier een echt ontbijtfeestje van! De dag begon met ochtendgymnastiek onder leiding van meester Bouke. Daarna kon er gezamelijk ontbeten worden in de gymzaal aan de prachtig gedekte lange tafels, of in de eigen klas. Het ontbijt werd ook dit jaar gesponsord door de Hoogvliet. Een aantal leerlingen zijn nog een bedankje gaan brengen.​

Nieuws

:

Help (nieuw venster)