Lintopdrachten overslaan
Verdergaan naar hoofdinhoud
Omhoog
Aanmelden
 • De Wegwijzer
  Bunschoterweg 2a
  6711 CJ Ede
  T 0318 - 65 47 43
  info@wegwijzer-ede.nl
   
  Wij bieden speciaal onderwijs aan kinderen die extra ondersteuning nodig hebben vanwege een verstandelijke of meervoudige beperking. We zien hun mogelijkheden en gaan onvoorwaardelijk voor hun ontwikkeling.

Opening Schoolplein 14

 • Schoolplein14 is een initiatief van de Johan Cruyff Foundation en heeft als doel alle leerlingen uit het primair onderwijs uit te dagen en te stimuleren om met elkaar te spelen en te sporten.
Op 26 September was het dan zover. Het schoolplein werd officieel geopend. Na de officiële woorden van onze directeur, de directeur van de Johan Cruyff Foundation en de voorzitter van de raad van bestuur van de Onderwijsspecialisten gaf freestyle voetballer Bjorn Boes een mooie voetbalshow weg en betrok ook de leerlingen hierbij. Er werden feestelijke ballonnen opgelaten en daarna werd het plein door de leerlingen enthousiast in gebruik genomen. Er zijn coatings aangebracht waarop volleybal, basketbal en voetbal gespeeld kan worden en ook vele andere spellen. De doelstelling is om de kinderen op allerlei gebieden uit te dagen tot bewegen en de sociale aspecten spelen hierbij een grote rol.

Nieuws

:

Help (nieuw venster)