Lintopdrachten overslaan
Verdergaan naar hoofdinhoud
Omhoog
Aanmelden
 • De Wegwijzer
  Bunschoterweg 2a
  6711 CJ Ede
  T 0318 - 65 47 43
  info@wegwijzer-ede.nl
   
  Wij bieden speciaal onderwijs aan kinderen die extra ondersteuning nodig hebben vanwege een verstandelijke of meervoudige beperking. We zien hun mogelijkheden en gaan onvoorwaardelijk voor hun ontwikkeling.

Paasviering 2013

 • Op 30 maart is de lente van start gegaan. In deze periode wordt de natuur weer wakker, de knoppen aan de bomen gaan open, er komen bloemen uit de grond er worden dieren geboren en de winterjassen kunnen weer uit....

Nou ja.....die winterjassen, dat viel nog even tegen want het leek nog wel winter!

In deze periode wordt ook Pasen gevierd, dit jaar op 30 en 31 maart. We vieren dan de opstanding van Jezus uit de dood. Op De Wegwijzer is op woensdag 27 maart het paasfeest gevierd.
 
Deze keer was het thema 'bewaren'. Soms willen mensen iets bewaren dat waarde voor / hem heeft. Dat kan van alles zijn zoals bv. foto's of een stuk speelgoed. Zo wordt ook het verhaal over het lijden en de opstanding uit de dood van Jezus bewaard in de Bijbel.
 
Elke groep heeft een mooie 'dingendoos' gemaakt waar iedere leerling iets in mocht stoppen. Tijdens de paasviering, in de gymzaal, mochten de kinderen er over vertellen.
 
Na de viering was er nog een paasbrunch, de groepen op de begane grond aten in hun eigen klas. De groepen op de eerste etage hadden een gezamenlijke brunch. 

 

 

Nieuws

:

Help (nieuw venster)