Lintopdrachten overslaan
Verdergaan naar hoofdinhoud
Omhoog
Aanmelden
 • De Wegwijzer
  Bunschoterweg 2a
  6711 CJ Ede
  T 0318 - 65 47 43
  info@wegwijzer-ede.nl
   
  Wij bieden speciaal onderwijs aan kinderen die extra ondersteuning nodig hebben vanwege een verstandelijke of meervoudige beperking. We zien hun mogelijkheden en gaan onvoorwaardelijk voor hun ontwikkeling.

Schoolkamp 2017

 • Maandag 22 mei t.m. woensdag 24 mei zijn de groepen Zonnebloem, Klaver en Lavendel op kamp geweest naar kampeerboerderij Hoekelum met als thema; "Heel de wegwijzer bakt".
Een kort verslagje van het kamp:

Maandag 22 mei is het eindelijk zover; de groepen Zonnebloem, Klaver en Lavendel gaan op kamp met als thema: Heel de wegwijzer bakt. Het is prachtig weer, een goed begin!
Om half 10 staat iedereen klaar voor vertrek en zwaaien we eerst de fietsgroep uit.
Daarna vertrekken ook de auto’s. Eenmaal aangekomen op de kamplocatie (Hoekelum) hebben we de spullen uitgeladen en kon er meteen lekker worden gespeeld.
Om 12.00u werd er geluncht en daarna konden de slaapkamers worden ‘ingericht’.
’s Middags stond er vossenjacht op het programma. Bij elke vos was er een envelop te verdienen met daarin taartstukjes met letters erop. Deze stukjes moesten tot een taart worden gepuzzeld om vervolgens een woord te maken. Omdat het lekker warm en zonnig was werd er daarna met water gespeeld.
Om 17.00 uur stond het eten klaar, gemaakt door de moeder van Jesse en de moeder van Lara. In de avond werden er nog broodjes gebakken en marshmallows geroosterd. Tot slot mochten de kinderen die dat wilden mee op ‘spooktocht’ door het bos. Daarna was het echt tijd om te douchen en te gaan slapen.

Dinsdagochtend stond in het thema van koken en bakken. In groepjes maakten we pizza’s, fruitspiesjes, broodjes gezond en iedereen mocht een schort versieren. Tijdens de lunch aten we
heerlijke, zelfgemaakte hapjes. De middag stond in het teken van sport. Er waren allerlei leuke spellen te doen zoals sumoworstelen in een echt pak. ’s Avonds werd er lekker friet gegeten en daarna maakte iedereen zich op voor de bonte avond. Wat hebben we een fantastische optredens gezien! Iedereen heeft ontzettend genoten.
Woensdagochtend na het ontbijt ruimden we alles op en werden de tassen weer ingepakt.
Om het kamp goed af te sluiten zijn we nog gaan bowlen.

Nieuws

:

Help (nieuw venster)