Lintopdrachten overslaan
Verdergaan naar hoofdinhoud
Omhoog
Aanmelden
 • De Wegwijzer
  Bunschoterweg 2a
  6711 CJ Ede
  T 0318 - 65 47 43
  info@wegwijzer-ede.nl
   
  Wij bieden speciaal onderwijs aan kinderen die extra ondersteuning nodig hebben vanwege een verstandelijke of meervoudige beperking. We zien hun mogelijkheden en gaan onvoorwaardelijk voor hun ontwikkeling.

Sponsorloop KWF Kankerfonds

 • Op 30 mei 2012 is op De Wegwijzer een sponsorloop gehouden met als doel geld in te zamelen voor de KWF Kankerbestrijding. Er is tot nu toe al 1683 Euro binnengehaald!
 
Om 11.00 uur mochten de leerlingen van de begane grond lopen en daarna de leerlingen van de eerste etage en de twee onderwijs-zorggroepen.  Zowel leerlingen als leerkrachten liepen mee.
 
Vooraf mocht iedereen die dat wilde, voor een leerling geld geven. Dat mocht een bedrag per ronde zijn of een vast bedrag. Er werden heel veel rondjes gelopen en vaak ook nog heel hard, terwijl het toch flink warm was! Dat is ook te zien op de foto's. 
 
De sponsorloop is één van de diverse activiteiten die op De Wegwijzer worden georganiseerd voor het KWF. Zo zijn er ook plastic (statiegeld)flessen verzameld, is er soep verkocht en wordt er nog een veiling gehouden.  
 

Nieuws

:

Help (nieuw venster)