Lintopdrachten overslaan
Verdergaan naar hoofdinhoud
Omhoog
Aanmelden
 • De Wegwijzer
  Bunschoterweg 2a
  6711 CJ Ede
  T 0318 - 65 47 43
  info@wegwijzer-ede.nl
   
  Wij bieden speciaal onderwijs aan kinderen die extra ondersteuning nodig hebben vanwege een verstandelijke of meervoudige beperking. We zien hun mogelijkheden en gaan onvoorwaardelijk voor hun ontwikkeling.

Sportdag 'Ready to Sport'

 • Op dinsdag 25 september hebben 4 leerlingen van groep Roos mee gedaan aan de ‘ready to sport-dag’ in Arnhem. Dit werd georganiseerd door Uniek Sporten, NOC*NSF en Special Heroes.
​Nadat we lekker werden opgewarmd door middel van ‘dansjefit’ werden de groepen van 8 verschillende scholen opgedeeld voor verschillende activiteiten.
Je kon onder andere kiezen voor Rolstoelvaardigheid, Framevoetbal, Boccia, en Elektrisch rolstoelhockey, maar wij kozen ervoor om deel te nemen aan racerunning en circus.


Door middel van een soort loopfietsen konden de leerlingen, die normaal in een rolstoel zitten, lopend over een atletiekbaan. Dit lukte de leerlingen al aardig en sommige konden zelfs slalommend een parcours afleggen.

Na even een boterhammetje gegeten te hebben stond bij ons de tweede activiteit ‘circus’ op het programma. Hierin werden ‘Chinese bordjes’ op een stokje gedraaid en gejongleerd met doekjes, balletjes en kegels.

Aan het einde van de dag kregen alle deelnemers nog een mooie medaille en kon iedereen uitgeput met de bus terug naar school.

Bewegingsdocent Cedric Nieuwenhuizen

WhatsApp Image 2018-09-25 at 23.38.52 (3).jpeg WhatsApp Image 2018-09-25 at 23.38.51.jpeg
Nieuws

:

Help (nieuw venster)