Lintopdrachten overslaan
Verdergaan naar hoofdinhoud
Omhoog
Aanmelden
 • De Wegwijzer
  Bunschoterweg 2a
  6711 CJ Ede
  T 0318 - 65 47 43
  info@wegwijzer-ede.nl
   
  Wij bieden speciaal onderwijs aan kinderen die extra ondersteuning nodig hebben vanwege een verstandelijke of meervoudige beperking. We zien hun mogelijkheden en gaan onvoorwaardelijk voor hun ontwikkeling.

Start project 'Prinsen en prinsessen'

 • Vandaag is het project, dat ieder schooljaar wordt georganiseerd op De Wegwijzer, van start gegaan. De naam van het project is: 'Prinsen en prinsessen'.

Het project staat in het teken van de aankomende troonswisseling waarbij Prins Willem-Alexander koning zal worden en zijn moeder, Koningin Beatrix zal aftreden.

De school was al voor de paasdagen versierd met alles wat maar met het koningshuis te maken had. Ook zijn er door de leerlingen kroontjes gemaakt.

Vandaag kwam de koning van De Wegwijzer, koning Chris de Eerste op bezoek en werden alle kinderen tot hulpkoning of -koningin van De Wegwijzer gekroond. Daarna ging iedereen naar buiten en werd de vlag met wimpel gehesen en het Wilhelmus gezongen.

Na de plechtigheden ging iedereen weer naar de klas. De komende weken zullen er nog diverse activiteiten plaatsvinden zoals bv. een poppenkastvoorstelling.

Verdere berichtgeving volgt.       

Nieuws

:

Help (nieuw venster)