Lintopdrachten overslaan
Verdergaan naar hoofdinhoud
Omhoog
Aanmelden

special heroes

  • Special Heroes is een sportstimuleringsproject van De Onderwijsspecialisten in samenwerking met Gehandicaptensport Nederland en NOC*NSF.
Het doel is om de leerlingen tijdens schooltijd kennis te laten maken met diverse sporten en bewegingsactiviteiten om vervolgens buiten schooltijd hiermee verder te gaan.
 
Dit sportgebeuren staat onder leiding van de leraar bewegingsonderwijs op onze school. Momenteel werken Special Heroes en onze school nauw samen met de voetbalvereniging VV DTS’35 en judoschool Physical.
 
Wilt u meer weten over genoemde of andere verenigingen, dan verwijzen wij u graag door naar het sportaanbod van de Special Heroes. Hier vindt u contactpersonen, trainingstijden en verdere bijzonderheden over de vereniging. Of neem contact op met de leraar bewegingsonderwijs Bouke Bisschop.
M: 06-51579945 

Ons grootste schoolplein is 'Schoolplein 14', een plein van de Johan Cruijff Foundation. Er zijn speciale coatings op het plein aangebracht die uitdagen tot bewegen. Een pleinwacht begeleidt de spellen die daar worden gespeeld.
 
De Wegwijzer heeft het deelcertificaat Sport en Bewegen van 'De Gezonde School'ontvangen. Deze certificering wordt getoetst door het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap en het rijksinstituut voor Volksgezondheid. Scholen die zich meer dan gemiddeld bezig houden met sport en gezondheid ontvangen de certificering. Mede dankzij onze activiteiten in het kader van Special Heroes, Schoolplein 14 en de extra aandacht voor sportieve vrije tijd, kregen wij de certificering.
 

bijzondere activiteiten

:

Help (nieuw venster)