Om te regelen

We maken het ouders en leerlingen graag zo gemakkelijk mogelijk, maar sommige dingen kunnen we niet regelen. Doen jullie dat zelf? 

Aansprakelijkheidsverzekering 

Als je kind schade bij een ander veroorzaakt, kunnen de kosten hoog oplopen. Een ongeluk zit in een klein hoekje. Sluit daarom een aansprakelijkheidsverzekering af voor je kind. Heb je een aansprakelijkheidsverzekering voor het hele gezin afgesloten? Dan is je kind vaak vanaf de geboorte automatisch meeverzekerd. 

Boeken en leermiddelen 

Lesmateriaal zoals boeken en schriften regelt de school. Je kind neemt een eigen etui met pennen en potloden mee naar school.  

Gymkleren en schoenen 

Voor gymles heeft je kind gymkleding nodig en sportschoenen met stroeve zolen (géén zwarte zolen). Als je kind niet kan gymmen, meld je dit schriftelijk aan de groepsleraar. 

Medicijnen 

Als je kind tijdens schooltijd medicijnen gebruikt, dan is het belangrijk dat wij dit weten. Ook als de medicatie stopt of verandert horen we het graag. Wij bergen de medicijnen op school veilig op. We kunnen ook helpen de medicatie toe te dienen. Dit doen we alleen met schriftelijke toestemming van ouders.