Team

Elke leerling groeit met goede begeleiding en ondersteuning van school. Ons team bestaat uit leraren, onderwijsassistenten en andere professionals. Op onze school werken gespecialiseerde medewerkers en therapeuten.  

Mentor 

Elke groep heeft een eigen leraar en onderwijsassistent (klassenleiding). De leraar is de eindverantwoordelijk in het onderwijszorgprogramma en zorgt voor een leeromgeving waarin leerlingen zich zo goed mogelijk ontwikkelen. Op sociaal-emotioneel vlak en motoriek én op het gebied van kennis en creativiteit. 

Samenwerking in de klas

Wij willen het verschil maken voor je kind en voor jou. Dat doen we met een enthousiast team professionals. De leraar krijgt hulp van een onderwijsassistent. Die helpt om de rust in de klas te bewaren. Al onze professionals zijn gespecialiseerd in het werken met de kinderen bij ons op school. Samen verzorgen ze het best mogelijke onderwijs. 

Specialisten van buiten school 

We maken gebruik van diensten van een gedragswetenschapper, fysiotherapeut, logopedist, ergotherapeut en een muziektherapeut. Zij komen bij ons op school. We werken nauw samen met Cultura op het gebied van inbreng lessen drama en beweegtaal.  

Meer nodig? 

Heeft je kind meer nodig? Dan zorgen we met een speciaal team dat je kind de begeleiding krijgt die hij of zij nodig heeft.   

Werken bij De Wegwijzer

Je bent welkom! Onze vacatures vind je via deze website en onze social media. Heeft het speciaal onderwijs jouw hart? Abonneer je op onze job alert en we houden je op de hoogte van nieuwe vacatures.

Werken bij